Total Browser Teknisk produktsupport

Sekretessverktyg

Total Browser kommer med inbyggda sekretessverktyg som hjälper dig att hålla dig anonym online, förhindra spårning och förhindra att din data delas och säljs.

Inställningar

Global Privacy Control (GPC): Begär att deltagande webbplatser inte säljer eller delar din personliga information.

Referrer PROtection: Förhindra att webbplatser vet var du har kommit ifrån.

Vitlista för hänvisningsskydd

Vissa webbplatser kanske inte fungerar korrekt om du hindrar dem från att övervaka var du kommer ifrån. Som standard tillåter vi de mest använda referenserna att förhindra att webbplatser inte fungerar som de ska, men du kan ta bort dessa om du vill.

Du kan också lägga till eller ta bort referenser härifrån.

Du kan komma åt dessa funktioner genom att följa dessa steg:

• Klicka på ikonen Total Browser
  • Välj fliken Sekretess