Total Browser Teknisk produktsupport

Kasta

Total Browser har den inbyggda möjligheten att casta en flik, skärm eller mediefiler till Chromecast-enheter. Du kan casta det mesta webbinnehållet men vissa plugin-program på vissa webbplatser kanske inte fungerar, som Silverlight, QuickTime och VLC.

Följ dessa steg för att casta en flik eller din skärm:

• Öppna Total Browser
  • Klicka på de tre vertikala prickarna längst upp till höger i webbläsaren
  • Klicka på Cast...
  • Välj källor för att välja mellan tab eller screen
  • Välj en Chromecast-enhet
  • Följ dessa steg för att casta en mediefil till din Chromecast:

NOTE: Alla mediefiler stöds inte. De flesta bilder, musikfiler och videor stöds.
  • Öppna Total Browser
  • Öppna en fil i Total Browser
    • Windows: Ctrl + O

• Mac: kommando + O

Alternativt dra och släpp filen i webbläsaren

• Välj en Chromecast-enhet