VPN Support Menu
Sikker browsing (VPN)

Sikker browsing (VPN) af TotalAV

Sikker browsing (VPN) er TotalAVs virtuelle private netværk, der forhindrer cyberkriminelle, internetudbydere (ISP'er) og offentlige myndigheder i at få adgang til dine data.

I denne sektion af supportcenteret kan du udforske og lære om, hvad sikker browsing (VPN) er, hvordan du konfigurerer det og fordelene ved at have en VPN. Hvis du har problemer med TotalAV's VPN, vil vi guide dig igennem med vores hjælpevejledninger og fejlfinding.

For at komme i gang skal du vælge et emne fra menuen.