Technical Support Menu

Total Adblock Teknisk produktsupport

Generer logfiler

For at gøre det nemmere for vores Total Adblock tekniske supportteam at løse dit problem og give dig en hurtig løsning, beder vi dig om at give oru-teamet logfiler for at hjælpe os med bedre at forstå dit problem, du muligvis oplever.

Åbn Total Adblock

Find og åbn Total Adblock på din enhed.

Åbn Indstillinger

Tryk på Gear/Tandhjul-ikonet for at åbne indstillingsmenuen.

Rul ned

Rul ned i menuen for at finde Send logfiler.

Tryk på Send logfiler

Tryk på Send logfiler

Du kan nu gemme og dele logfilerne.

Åbn Total Adblock-udvidelsen i din standardbrowser

Klik på 'Tandhjul'-ikonet for at gå til Indstillinger

Rul ned til bunden af udvidelsen

Klik på Download Debug Logs

Logfilen vil være placeret i din Downloads-mappe og vil hedde: totaladblock_logs.zip

Når logfilerne er downloadet, bedes du sende dem til vores team, så de kan undersøge dit problem nærmere.