Total WebShield Innstillinger

Hvordan administrere akseptable varsler

Total WebShield vil av og til sende deg varsler for å fortelle deg om det er nyttige funksjoner som er deaktivert. Dette er nyttig i tilfelle du midlertidig har deaktivert en beskyttelsesfunksjon og glemt å slå den på igjen.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du deaktiverer varsler i Total WebShield-appen din, hvis du ikke lenger ønsker å motta dem.

Følg disse instruksjonene for å deaktivere Total WebShields varsler:

• Åpne Total WebShield nettleserutvidelse
  • Klikk på Settings Cog
  • Klikk på Deaktiver varsler