Total WebShield Innstillinger

Dark Web Monitoring

Når du surfer på internett, vil mange nettsteder be deg om å opprette kontoer eller abonnere på deres nyhetsbrev. Mens nettsider beskytter disse dataene, vil hackere og svindlere prøve sitt beste for å hacke databasene sine for å få tilgang til dine sensitive data.

Når passord for nettkontoer avsløres, forsøker nettkriminelle å bruke disse passordene på andre nettsteder. Hvis de får tilgang, vet de at offeret sannsynligvis vil bruke det samme passordet på flere nettsteder – noe som gjør dem til et enkelt mål for identitetstyveri.

I år 2020 ble over 37 milliarder rekorder avslørt. En økning på over 141 % i forhold til 2019.

Hos Total WebShield har vi laget vår Dark Web Monitoring-funksjon. Dette er en funksjon som lar deg slå opp om e-postadressen din har lekket, hvilken nettside den har lekket fra, og hvilken informasjon som har lekket.

I denne artikkelen vil du lære følgende:

• Slik bruker du mørk nettovervåking på Total WebShield
  • Slik mottar du varsler hvis e-postadressen din har blitt lekket
  • Hva gjør jeg hvis e-posten min har blitt brutt

• Slik bruker du Dark Web Monitoring på Total WebShield

• Åpne Total WebShield-utvidelsen
  • Klikk Dark Web Monitoring
  • Skriv inn e-postadressen din
  • Klikk på Sjekk nå
  • Etter dette vil du kunne se:

• Hvilket nettsted opplysningene dine har blitt brutt fra

• Datoen for bruddet

• De kompromitterte dataene

• En kort beskrivelse av bruddet

Slik mottar du varsler hvis e-postadressen din har blitt lekket

• Åpne Total WebShield-utvidelsen
  • Klikk Dark Web Monitoring
  • Skriv inn e-postadressen din
  • Klikk på Overvåk e-postkonto
  • Hva skal jeg gjøre hvis e-posten min har blitt brutt

Hvis du har sett at kontoen din har blitt brutt, bør du gjøre følgende:

• Endre nettstedspassord
  • Hvis du ikke har endret et nettstedspassord siden bruddet skjedde, gjør det nå. Gjør det unikt og forskjellig fra alle andre passord du bruker.

TIP: TotalAV Password Vault gjør håndtering av unike passord til en lek Sjekk ut Password Vault
  • Endre gjenbrukte passord
  • Hvis et brudd avslører et passord, og det passordet blir gjenbrukt på tvers av flere pålogginger, kan hackere bruke det til å få tilgang til andre nettkontoer du eier.