Total Browser Teknisk produktsupport

Total Browser kommer med följande inbyggda funktioner för att förbättra din onlineupplevelse:

• AI och molnbaserad teknik för att ge skydd mot skadlig programvara online, nätfiske och andra skadliga webbplatser.

• Annonsblockering för att stoppa påträngande och irriterande annonser, popup-fönster och aviseringar.

I det här avsnittet av supportcentret kan du utforska och lära dig hur du får ut det mesta av Total Browser.

För att komma igång välj ett ämne från menyn.