Malware Support Menu
Support för skadlig programvara

TotalAV Skanning

Malware är en förkortning av skadlig programvara. Skadlig programvara är utformad för att med skadlig kod exekvera kod på en dator. Detta kan vara att stjäla data, logga tangenttryckningar, korrupta filer, spam-e-postkontakter eller ta över kontrollen över en dator på andra, otäcka sätt.

I det här avsnittet av Supportcenter kan du utforska och lära dig allt om skadlig programvara, hur du skannar och skyddar dig mot virus och bästa praxis att följa för att ge dig bästa möjliga skydd!

Välj ett ämne från menyn för att komma igång!