TotalAV Opsætning

Hvor er mine betalte funktioner?

Du har muligvis downloadet den gratis version af TotalAV, selvom du har et betalt abonnement. Da det er den gratis version af TotalAV, har du ikke adgang til dine premium-funktioner. Hvis du har en betalt konto, skal du blot logge ind for at få adgang til dine premium-funktioner.

Åbn TotalAV

• Åbn TotalAV
  • Klik på knappen Login i øverste højre hjørne
  • Indtast loginoplysninger

• Indtast din e-mailadresse
  • Indtast din adgangskode
  • Klik på Login
  • Åbn TotalAV

• Åbn TotalAV
  • Klik på 'Indstillinger'
  • Klik på Log ud

• Klik på Log ud
  • Indtast loginoplysninger

• Indtast din e-mailadresse
  • Indtast din adgangskode
  • Klik på Login
  • Du skulle nu have adgang til alle funktionerne på din betalte konto.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.