Billing Support Menu

Faktureringsstøtte

Hvordan kansellerer jeg kontoen min?

Vi beklager å se at du vurderer å kansellere abonnementet ditt hos Total WebShield. Selv om du kanskje ikke alltid ser oss, kan du være trygg på at Total WebShield jobber hardt og holder nettleseropplevelsen din trygg.

Avhengig av hvordan du registrerte deg hos Total WebShield er hvordan du kan administrere abonnementet ditt.

Følg disse trinnene på iOS®-enheten din:

• Åpne innstillingsappen
  • Trykk på iCloud®-abonnementet øverst på skjermen
  • Trykk på 'Abonnementer' (dette kan ta noen sekunder å laste)
  • Trykk på abonnementet du vil administrere
  • Trykk på 'Avslutt abonnement'
  • Alternativt, for å administrere Total WebShield-abonnementet ditt, kan du se gjennom abonnementene dine knyttet til Apple®-kontoen din innen ved å klikke her.

For å administrere Total WebShield-abonnementet ditt kan du se gjennom abonnementene dine knyttet til Google-kontoen din innen ved å klikke her.

Hvis du ønsker å kansellere kontoen din hos oss, kan du gjøre det innen ved å klikke her for å administrere faktureringspreferansene i kontoen din. Se nedenfor for en oversikt over de enkle trinnene.

Logg inn

Logg på kontoen din på nettsiden vår.

Dashboard

• Klikk "Konto" på dashbordet
  • Meny

• Velg "Min fakturering" på menyen
  • Faktureringsoversikt

• Klikk på "Administrer" i faktureringsoversikten din
  • Rediger side

• På redigeringssiden klikker du på "Administrer faktureringsinnstillinger"
  • Administrer preferanser

Her kan du administrere abonnementet ditt.

Bekreftelse

Som et sikkerhetstiltak krever vi at du bekrefter identiteten din som kontoinnehaver før vi gjør endringer i faktureringspreferansene dine. For å lette denne prosessen sender vi en bekreftelseskode til e-postadressen som er knyttet til kontoen din

Hvis du ønsker å kansellere kontoen din hos oss, kan du gjøre det innen ved å klikke her for å administrere faktureringspreferansene i kontoen din. Se nedenfor for en oversikt over de enkle trinnene.

Logg inn

Logg på kontoen din på nettsiden vår.

Dashboard

• Klikk "Konto" på dashbordet
  • Meny

• Velg "Min fakturering" på menyen
  • Faktureringsoversikt

• Klikk på "Administrer" i faktureringsoversikten din
  • Rediger side

• På redigeringssiden klikker du på "Administrer faktureringsinnstillinger"
  • Administrer preferanser

Her kan du administrere abonnementet ditt.

Bekreftelse

Som et sikkerhetstiltak krever vi at du bekrefter identiteten din som kontoinnehaver før vi gjør endringer i faktureringspreferansene dine. For å lette denne prosessen sender vi en bekreftelseskode til e-postadressen som er knyttet til kontoen din

Logg Inn
    Jeg har glemt mitt passord
    Jeg har mistet kontoen min