Kontoåterhämtning

Det är bra att du vill återställa åtkomsten till ditt konto.

Klicka på "Återställ mitt konto" för att starta återställningsprocessen. Du måste fylla i ett formulär för att en agent ska kunna granska och fylla i. När det är klart kommer vår agent att svara tillbaka till din nya e-postadress med en verifieringskod. Gå till "Jag har en åtkomstkod" och ange koden på sidan. Du kommer då att kunna slutföra processen och komma åt ditt konto

Återställ mitt kontoJag har en åtkomstkod