Billing Support Menu

Faktureringssupport

Information om återbetalning

På Total WebShield värdesätter vi din tillfredsställelse och strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Den här artikeln syftar till att ge dig en heltäckande förståelse för våra återbetalningspolicyer och procedurer, vilket säkerställer transparens och tydlighet genom hela processen.

Bearbetningstid för återbetalning

Vi förbinder oss att behandla din begäran om återbetalning så snabbt som möjligt. Normalt behandlas återbetalningar inom 24 till 48 timmar från det att din begäran har godkänts. Observera dock att i vissa fall kan återbetalningsprocessen ta upp till 7 arbetsdagar, beroende på faktorer som ditt finansinstituts handläggningstider.

Återbetalningsberättigande

För att avgöra om du är berättigad till återbetalning, läs vår Villkor. Det här avsnittet beskriver de specifika scenarierna under vilka återbetalning kan beviljas. Vi uppmuntrar dig att granska dessa villkor noggrant för att säkerställa att du förstår villkoren som gäller för din begäran.

Återbetalningsvariationer mellan betalningsmetoder

Återbetalningsprocesser kan variera beroende på vilken betalningsmetod du använde för ditt köp. Tänk på att återbetalningar kommer att göras tillbaka till den betalningsmetod som användes vid köpet. Här är en översikt över hur återbetalningar hanteras för olika betalningsmetoder:

• Kredit-/betalkort: Om du gjorde en betalning med ett kredit- eller betalkort kommer din återbetalning att återföras till samma kort. Observera att tiden det tar för återbetalningen att visas på ditt konto kan variera beroende på din kortutgivares policy.

• PayPal: för betalningar som görs via PayPal krediteras återbetalningar tillbaka till ditt PayPal-konto. Därifrån kan du välja att behålla det återbetalade beloppet i ditt PayPal-saldo eller överföra det till ditt länkade bankkonto eller kort.

• App Store (t.ex. Apple App Store, Google Play Store): om du har gjort ett köp via en appbutik, såsom Apple App Store eller Google Play Store, behandlas återbetalningar enligt respektive butiks policyer och rutiner. Du måste initiera återbetalningsbegäran via butikens app, och återbetalningen kommer vanligtvis att krediteras tillbaka till ditt butikskonto.

Vi förstår att omständigheterna förändras och vi är här för att hjälpa dig genom återbetalningsprocessen. Vi hoppas att den här artikeln har gett dig en tydlig förståelse av våra policyer och procedurer för återbetalning. Kom ihåg att granska vår Villkor för specifika kvalificeringskriterier.

Logga in glömt lösenord