Safesite

Sikkert

Sikkerhedstilladelser

Når du opdaterer eller installerer Safesite, kan du blive bedt om at acceptere tilladelser.

Dette er normal adfærd for udvidelser, da de styres af den webbrowser, du bruger.

Erstat den side, du ser, når du åbner en ny fane

Vi bruger denne tilladelse til at ændre startsiden af din browser til at give en letvægts startside. Du kan deaktivere denne startside ved at følge vejledningen 'Skift startside'.

Læs din browserhistorik

Vi bruger denne tilladelse til at kunne rydde din browserhistorik.

Bloker indhold på enhver side

Vi bruger denne tilladelse til at forhindre sporing eller andet påtrængende indhold i at blive indlæst af din browser.

Vis meddelelser

Vi bruger denne tilladelse til at sende meddelelser

Skift dine søgeindstillinger til: search.safesite.ai

Vi bruger denne tilladelse til at ændre den måde, søgninger udføres på via browseren.